Actueel

Als we tijd hebben geven we je hier ons laatste nieuws over nieuwe klanten, recent creatief werk, gewonnen prijzen en nominaties en onze visie op ontwikkelingen in het vak.

BLIJ MET NIEUWE KLANTEN

We zijn het jaar 2021 goed begonnen met maar liefst drie nieuwe klanten. 

Voor Nicecubes gaan we het logo en coole verpakkingen ontwerpen voor een nieuw merk in perfecte ijsblokjes voor de horecagroothandel. 

Ook leuk: voor Wiskerke Onions, een de grootste verwerkers en exporteurs van uien ter wereld, mogen we de merknaam en vormgeving voor een nieuwe revolutionaire sorteermachine ontwikkelen. 

Super blij zijn we dat we voor Amazing Daily Cuisine BV het assortiment verse authentieke Aziatische maaltijden en snacks (te koop bij Amazing Oriental supermarkten) mogen vormgeven, van merkstrategie en logo tot verpakkingsdesign. 

We hebben er zin in en zo maken we 2021 weer leuk!

Nieuwe website BTM enthousiast ontvangen

We waren zelf al heel blij met onze nieuwe website, maar als je dan spontaan positieve reacties krijgt van blije klanten, glimmen we nog meer van trots. We delen hier graag een bloemlezing van de reacties met je:

“We zijn er trots op zo prominent te worden genoemd! Complimenten voor de nieuwe website!”

Rien van den Wijngaard, eigenaar Wijngaard Kaas

Lees verder

Kleurrijk Madiba

De krachtige kleurrijke verbinder zijn, dat is de missie van Madiba, het merk voor unieke kleurige mini chrysanten, die ieder boeket extra waardevol maken. Wat is er leuker om daar een kleurrijke stijl voor te bedenken en ontwerpen met Nelson Mandela (zijn koosnaam was Madiba) in onze gedachten? Van merkpaspoort tot vrachtwagen, alles hebben we onder handen gehad. Kijk ook op meer mooi werk!

Nima start met een Brand Design Community!

Een community, speciaal gericht op marketing en design, was er nog niet.

Nu wel en het is natuurlijk niet voor niets dat Ruud, samen met Felice, Pieter en Roel, in het bestuur zit. Het vormen en vormgeven van merken, Brand Design, is immers ons ding en wij zijn groos op hem dat hij er mede voor gezorgd heeft dat deze community er eindelijk is! Lees hieronder het gehele artikel in Marketing Tribune.

Lees het artikel

Nieuwe website BTM

Smakelijk live

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze nieuwe website. FrisOnline heeft ons daarbij enorm goed geholpen met bouwen van de site en als gids in de online jungle. Maandag 5 oktober ging de website live en ontvingen we een heerlijke taart van FrisOnline. Dubbel feest dus!

Slim omgaan met marketingbudget

7 tips van Ruud Boer RM uit 32 jaar marketingervaring

Als de ‘r’ van ‘rekenen’ in de maand zit, gaat iedereen weer kijken naar het voorlopige resultaat van dit jaar, de doelstellingen voor volgende jaar en het benodigde marketingbudget. In de 32 jaar dat ik actief ben als brand manager, marketing manager en bureau directeur heb ik vaak te maken met het bepalen, aanvragen en inzetten van het marketingbudget. Graag deel ik mijn 7 tips met je.

Lees verder

Packaging Awards

BTM genomineerd voor de Packaging Awards 2020

Het is feest bij de Bataafsche Teeken Maatschappij: ons design voor BBQ Star van Vion is genomineerd voor de Packaging Awards 2020.

Om de ervaren thuiskok te verleiden hebben de stoere verpakkingen een heerlijke productafbeelding en geeft barbecuegoeroe Jord Althuizen nuttige tips voor bereiding op de Big Green Egg. Minder vlees eten is goed, maar als je ’t doet, doe het dan goed, dus laat het BBQ seizoen nu maar beginnen!

Mooie nieuwe klussen

Soms zijn we te druk met het dagelijks begeleiden van projecten dat we vergeten te vermelden dat we nieuwe klanten hebben. Gelukkig hebben we die wel, daarom nu een aantal nieuwe opdrachtgevers tegelijk. Binnenkort laten we je ook het mooie werk zien dat we nu voor ze aan het maken zijn.

Creativiteit wordt beloond!

Ons verpakkingsontwerp voor Zeeland’s Roem oesters is bekroond tijdens het NL Packaging Awards Gala. Feest bij BTM!

Lees hier meer over het verpakkingsontwerp voor Zeelands Roem.

Recensie Marketingfacts

Deze recensie werd geschreven door Jeanine Dijkhuis, Register Marketeer en marketinggeneralist met ruim 25 ervaring en een voorliefde voor resultaat- en mensgerichte marketingstrategie. BRON:  Marketingfacts.nl, 3 augustus 2018

“BRAND DESIGN: ÉÉN VAN DE BESTE MARKETINGBOEKEN IN NEDERLAND.”

Op Marketingfacts delen NIMA Register Marketeers hun mening over vakliteratuur. Welke boeken zijn interessant of relevant en wat vinden ervaren marketingprofessionals ervan? We recenseren de meest uiteenlopende marketing-gerelateerde boeken. Deze keer: de zesde editie van ‘Brand Design’ van Ruud Boer.

Lees verder