Kleurrijk merkontwerp!

Succesvolle merken zijn relevant, onderscheidend en geloofwaardig. Daarom helpen we je graag met merkstrategie om je merk meer betekenis te geven voor je doelgroep. En we ontwerpen een aantrekkelijke en onderscheidende huisstijl voor je merk. Die we vervolgens uitwerken naar krachtige merkuitingen zoals je merklogo, website, verpakkingen, social media, etc. Waarom zou je kiezen voor een saai merkontwerp als het ook inspirerend, verrassend en kleurrijk kan zijn?

Meer inspiratie nodig?

VITAIA – Feel your beauty

VITAIA, een nieuw en innovatief merk in beauty supplementen, is heel blij met ons merkontwerp. Samen hebben we de doelgroep getypeerd in drie Persona’s, de merknaam VITAIA en pay-off “Feel your beauty” bedacht en de merkstrategie ontwikkeld. Daarna waren onze art directors aan de beurt om het merklogo en verpakkingsdesign te ontwerpen. VITAIA koos voor het ontwerp met matte zwarte potjes en voor elk van de 25 producten een eigen opvallende logokleur. Samen hebben we de productnamen en teksten geschreven om de producten uniek te maken. Met onze designs voor de webshop, briefpapier en visitekaartjes was het merkontwerp klaar voor introductie.

Ontdek de VITAIA beauty supplementen

Kies voor een ervaren merkontwerpbureau

Het ontwikkelen van een merk is een vak apart. Wij doen dat al sinds 1974 en durven dus wel te zeggen dat we hierin veel ervaring hebben. Zowel voor business-to-business merken als voor consumentenmerken hebben we aan de basis gestaan van het succes. Dat we in veel verschillende branches werken maakt het voor ons leuk en afwisselend, maar ook voor onze klanten signaleren we daardoor al vroeg ontwikkelingen. We werken daarbij opvallend veel voor familiebedrijven omdat we met onze Rotterdamse mentaliteit niet onnodig moeilijk doen, goed luisteren, flexibel zijn en niet de hoofdprijs vragen. Neem de proef op de som en maak kennis met BTM via Teams of live in Rotterdam. Wil je ook een kleurrijk merk laten ontwerpen?

Wij helpen je graag