LAAT JE MERK GROEIEN

Wij hebben er kaas van gegeten!

Het is onze ervaring dat succesvolle merken relevant, onderscheidend en geloofwaardig zijn. Daarom helpen we je graag met merkstrategie om samen voor je merk de stip aan de horizon te bepalen vanuit positionering en merkidentiteit. Die we daarna tot leven laten komen met creatieve ontwerpen voor de look & feel van je merk. Vervolgens werken we die uit naar onderscheidende en geloofwaardige merkuitingen zoals je merklogo, website, verpakkingen, social media, powerpoint, brochures, winkelinrichting, POS materialen, etc. Merk ontwerpen is onze business en daarin zijn we succesvol voor een groot aantal B2B en B2C merken.

Contact

REYPENAER, STERK MERK IN BIJZONDERE KAZEN

Al meer dan 30 jaar is Wijngaard Kaas uit Woerden een blije klant bij de Bataafsche Teeken Maatschappij. Naast de complete huisstijl en verpakkingen voor bijzondere smaakkaasjes onder het merk Wyngaard Affiné, hebben we samen het merk Reypenaer ontwikkeld en op de kaart gezet. Met een klassiek merklogo en prijswinnende verpakkingen voor de puntjes Reypenaer 1 jaar gerijpt, Reypenaer VSOP (2 jaar gerijpt) en Reypenaer XO (> 2,5 jaar gerijpt). Aangevuld met o.a. advertenties, online banners, displays, promoties, Le Guillotin en geschenkverpakkingen. Zelfs de pop-upstore op Schiphol hebben we ingericht. Je ziet, we gaan graag helemaal los om een merk succesvol te maken.

Bekijk deze blije BTM klant

BTM: EEN MERKONTWERPBUREAU MET ERVARING

Merk ontwerpen is een vak apart. Wij doen dat bij BTM al sinds 1974 en durven dus best wel te zeggen dat we hierin veel ervaring hebben. We staan aan de basis van het succes van zowel business-to-business merken als consumentenmerken en zijn actief met merk ontwerpen in veel verschillende branches. Dat maakt het voor ons leuk en afwisselend, maar ook signaleren we daardoor al vroeg ontwikkelingen voor onze klanten. We werken veel voor familiebedrijven omdat we niet onnodig moeilijk doen vanuit onze Rotterdamse mentaliteit. We leveren kwaliteit, luisteren goed, zijn flexibel en vragen niet de hoofdprijs. Wil je ons ook je merk laten ontwerpen, laten we dan vrijblijvend kennismaken via Teams of live in Rotterdam.

Ja, laten we kennismaken Meer blije klanten van BTM bekijken