Jiffy

We hebben Jiffy wereldwijd een nieuwe, frisse en eenduidige uitstraling gegeven.

“Jiffy is de afgelopen decennia hard gegroeid dankzij een breed assortiment producten voor plantvermeerdering zoals substraten, turfpotten, plantpluggen, pellets en groeimatten. Hierbij stond het product en de productie centraal. We toonden onze innovatieve kracht en het feit dat we in staat zijn in elk teeltsysteem een oplossing te bieden te weinig. We organiseerden, met BTM als facilitator, strategische sessies met het marketing & sales team en het management team, met als resultaat de conclusie dat ‘growing solutions’ onze kracht is.

Omdat we als geen ander kunnen nadenken vanuit plantgroei oplossingen en daar het juiste product bij kunnen aanbieden. Daarna ging het snel en heeft het team van Ruud en Corine de merkstrategie weten te vertalen naar kleurrijke ontwerpen voor al onze merkuitingen. Met een bestaand logo hebben we qua communicatiekracht een revolutie gerealiseerd!”

“Binnen 3 maanden van strategische sessies tot beursstand design, dat is de echte Rotterdamse mentaliteit!”Chantal Oostvogels – Global marketing manager Jiffy

WE ZIJN SUPERTROTS OP DE STAND DIE WE ONTWORPEN HEBBEN VOOR DE IPM ESSEN
OP DE WEBSITE HEBBEN WE ALLE ‘GROWING SOLUTIONS’ MET KLEURRIJKE CASES ZICHTBAAR GEMAAKT
INTERNE COMMUNICATIE IS VOOR JIFFY DE MOTOR VOOR SUCCES
ALLE MIDDELEN WORDEN DOOR ONS ONTWORPEN ZO BEWAKEN WE TEGELIJKERTIJD DE STIJL

Terug naar overzicht

Blije klanten